Новини от механата

С ансамбъл Чинари и Джина Стоева Магията на Чергите отпразнуваха четвърти рожден ден

Автентичен герой от култовия филм \"Мисия Лондон\" беше омагьосан от фолклорното шоу на Джина Стоева и ансамбъл \"Чинарите\". Магията стана на партито за четвъртия рожден ден на ресторант в Студентски град.
Завърналият се от Лондон Димитри Богданов тропна кръшни хора в компанията на \"Мисис България\" Галина Недялкова и на триумфиралата в Парижкото Прет-а-порте дизайнерка Милена Вельова.

Русокосата вече Ивена се присъедини към надпяването, потопена в битовата атмосфера на рес ...още

Отпразнуваха третата годишнина на Механа Чергите

Една от най-добрите механи в София, а именно Магията на Чергите в Студентски град, навърши три години. Празникът бе отбелязан с гостуване на гайдари и известни родопски изпълнения.
Заведението се наложи като една от добрите български механи с програми на живо, като оркестър Чинар и гости изпълнители. Музиката е традиционно българска, най-вече народна. Тук може да опитате и национални гозби, по оригинални рецепти. Заведението е предпочитано място за мероприятия като абитуриентски балове, р ...още

Лятната градина в Магията на Чергите

Може да се насладите на качествена българска кухня и професионално обслужване и в нашата лятна градина

Летни вечери с нов оркестър в механата

Посрещнете летните жеги на прохлада в механата , а петък и събота се насладете на разнообразните звуци нашият нов оркестър, който ще накара душата ви да заиграе!
При направена резервация за вашите фирмени и семейни тържества ще получите и специален бонус!

Магията на Българската кухня

Българската кухня е призната за една от най-хубавите кухни в Европа. Тя е комбинация от пренасяни през вековете традиции, повлияни малко от изтока, млако от новооткрити продукти и подправки, малко от климатичните условия.
На всяка традиционна българска трапеза присъстват Шопската салата, Шкембе чорбата, кюфтета или кебабчета, лютеница, баница и задължително кисело мляко.
Още редица гозби, предястия и десерти се крият в оригинланото българско меню, любимо и на наши и на чужди. Така д ...още